Mail Attack

This post is more than 2 years old.

So, it looks like someone misconfigured my blog. The RSS feed is setup to send an error when something goes wrong. Someone installed the blog on their server, and must have set up a ping against the RSS file to run every second, because I now have 4000 emails from the page. I'm in the process of erasing the messages on the server. If anyone recognizes this server as their own, I'd greatly appreciate it if you would fix whatever is going wrong. Here are the headers:

Received: from spike.thewebmill.com [63.100.64.184] by nerve.mindtool.com with ESMTP
(SMTPD32-7.15) id A8CB6C3B0066; Sun, 26 Sep 2004 11:22:03 -0700
Received: from navtrak505 [10.10.11.136] by spike.thewebmill.com with ESMTP
(SMTPD32-8.00) id ACA3130029C; Wed, 13 Oct 2004 07:08:19 -0400
Message-ID: <26120329.1096222858674.JavaMail.SYSTEM@navtrak505>
Date: Sun, 26 Sep 2004 14:20:58 -0400 (EDT)
From:ray@camdenfamily.com
To:<ray@camdenfamily.com>
Subject: rss bug
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Mailer: ColdFusion MX Application Server
X-RBL-Warning: OSRELAY: Relays.osirusoft.com has not had valid data in over a year
X-Declude-Sender:ray@camdenfamily.com [63.100.64.184]
X-Note: This E-mail was scanned by Declude JunkMail (www.declude.com) for spam.
X-Spam-Tests-Failed: OSRELAY, IPNOTINMX [5]
X-RCPT-TO:<ray@camdenfamily.com>
Status: U
X-UIDL: 365572634
Raymond Camden's Picture

About Raymond Camden

Raymond is a senior developer evangelist for Adobe. He focuses on document services, JavaScript, and enterprise cat demos. If you like this article, please consider visiting my Amazon Wishlist or donating via PayPal to show your support. You can even buy me a coffee!

Lafayette, LA https://www.raymondcamden.com

Archived Comments

Comment 1 by Sean Corfield posted on 9/27/2004 at 12:42 AM

Tony Weeg is about the only person I can think of from NavTrak...

Comment 2 by Leif Wells posted on 9/27/2004 at 2:26 AM

I'm just glad it isn't me. ;-)

Comment 3 by tony weeg posted on 9/28/2004 at 3:43 PM

hi ray.

someone does run your blog on one of our servers here, we lost a raid drive on that server, and something got mucked up...either way, we are backup, im not sure if this is fixed, but if you could confirm, let me know...thanks!

anyhew, i was away @ a golf tournament and didnt realize this was an issue.

sorry dude.

tw

Comment 4 by Raymond Camden posted on 9/28/2004 at 4:00 PM

Thanks Tony for taking a look at this.